Üzenet küldése
 


Ronald Bäurich : relaxációs masszázs

Ich heiße Ronald und sweet in Deutschland.

Ich bin in Girincs zu Besuch bei meiner Partnerin.

Die Kinder Meiner Partner Habe Weihnachten eine Massage geschenkt.

Gestern hatte ich den Termin für die Massage

Ich habe schon sehr Massagen erlebt. Die Massage in Pearl Massage Salon war eine der besten Massagen die ich erlebt habe. Ich habe mich sehr wohl gefühlt und konnte mich sehr gut enspannen. Dafür möchte ich mich herzlich bedanken. Ich kann


2018. december 29. szombat
Budainé Zsuzsa: újbóli élmény :)

Szeretném megosztani újbóli masszázsélményemet :)   Most  egy erős izomláz megoldása miatt kértem időpontot,gondoltam kipróbálom a teljes testmasszázst. Nem mondom,hogy itt-ott nem fájt,de meglazította azokat a csomókat,göböket.....amiket nekem sehogyan sem sikerült. Biztosan van rá fizikai magyarázat is,de én azt éreztem...ahogyan húzta a karomon végig...mintha az ujjaimon át minden negatív,rossz...és a fájdalom távozna. És most is,mint az első alkalommal...az igazi hatását másnap éreztem,tapasztaltam...amikor tornáztam,hogy sokkal könnyebben,lazábban mozog a karom,vállam,nyakam.....kicsit ugyan fáj még...de már korán sem úgy,ahogyan  a masszázs előtt fájt. Szóval most is ért meglepetés,mert tényleg használ.Azon,hogy a közérzetem sokkal jobb lett,és hogy úgy éreztem...lelkileg is feltöltődtem már nem is csodálkozom. Tény,hogy Gyöngyi olyasminek a birtokában is van...amit tanulással nem lehet megszerezni,és köszönettel tartozom,hogy megtapasztalhatom,és nagyon remélem,hogy még sokáig fogom is :)   Üdvözlettel,köszönettel Zsuzsanna egy 54 éves elégedett ügyfél ☺


2018. szeptember 13. csütörtök

Kedves Zsuzsa!

Mindig jól esnek dicsérő szavaid. Örülök,  hogy pozitív tapasztalatokkal és jó élményekkel gazdagodva tudod folytatni a napodat a nálam töltött idő után. Remélem még sokáig így marad, igyekszem ebben segíteni.


2018. szeptember 19. szerda
Vendég: masszázsélmény

Elöljáróban annyit,én nem járok masszázsra....vagyis eddig kétszer voltam,elég nagy időkülönbséggel.De úgy gondoltam...mivel erőteljes izomlázzal küzdöttem,hogy ezt a fajta segítséget is igénybe veszem.Véletlenül találtam meg az internet segítségével Gyöngyit.És az igazsághoz tartozik,hogy túl sok reményt nem fűztem ahhoz,hogy ez a masszázs más volna,mint az ezt megelőző kettő :) de úgy véltem,valamennyit csak fog segíteni.

Nyak,váll és hátmasszázsban volt részem 30 percen keresztül,és bizton állítom...az a harminc perc úgy tűnt...mintha csak pár perc volna.Az izmaimmal egyszerűen csodát tett,és hogy mennyire ezt igazából csak másnap éreztem,mivel megszűnt az addig a vállamat,lapockámat kínzó izomláz....De mindezeken túlmenően,nem is tudom miért...de lelkileg adott nagyon sokat.Olyan érzésem volt,mintha minden a helyére került volna....egyszerűen nem is igazán értettem,hiszen nem is sokat beszélgettünk,inkább a nyakamat,vállamat...hátamat élményekre figyeltem...ahogyan eltűnnek a görcsök...valahogy ugyanúgy tűntek a fejemből az addig stressze,ideges gondolatok.

Szóval,csak ennyit szerettem volna megosztani mindenkivel,aki esetleg nem hiszi el,hogy egy ilyen masszázs,amit Gyöngyitől kaptam léleknek,testnek egyaránt megnyugtatást,feltöltődést képes adni...hogy eddig én sem hittem el.De megtapasztaltam,hogy mire képes.

Nem mondom,hogy megváltoztatta az életem,de jobbá tette...és biztos vagyok abban,hogy benne lesz a naptáramban,mert erre az érzésre szükségem lesz máskor is.

Üdvözlettel:Zsuzsanna /egy 55 éves nő/


2018. augusztus 10. péntek
Powered by Phoca Guestbook